Stel uw eigen lesboeken samen uit het materiaal van Uitgeverij Sarphati en combineer dit met eigen lesmateriaal! Vanaf zomer 2016 lanceert de educatieve Uitgeverij Sarphati in samenwerking met huisdrukker Gigaprint een unieke maatwerktool.

Vanaf zomer 2016 heeft Uitgeverij Sarphati in samenwerking met Gigaprint een nieuwe tool voor u beschikbaar: de maatwerktool. Alle hoofdstukken die door Uitgeverij Sarphati zijn uitgebracht stellen wij binnen deze maatwerktool voor u beschikbaar. U kunt met de hoofdstukken van Sarphati op deze manier uw eigen boeken samenstellen.

Zo kunt u bijvoorbeeld hoofdstukken uit diverse boeken samenbrengen in één nieuw boek. U heeft hierbij ook de mogelijkheid uw eigen volgorde te bepalen, eigen lesmateriaal toe te voegen, een eigen titel te maken, de uitvoering te kiezen et cetera. Kortom: ideaal voor maatwerk!

Wilt u meer weten over deze maatwerktool? Neem dan contact op met Gerard Schröder.

 

Storesafari Luxemburg

Storesafari Luxemburg

Donderdag 23 mei kwamen de docenten verwachtingsvol aan bij winkelcentrum Massen in Wemperhardt, Luxemburg. Op het oog een doorsnee winkelcentrum, waar we in 24 uur onze gasten gingen laten zien wat deze plaats speciaal maakt. Tom Kikkert nam ons op vrijdag mee in een...

Lees meer
Logistieke Safari

Logistieke Safari

Op donderdag 16 mei 2019 waren we met een groep van 15 docenten op pad in het meest duurzame distributiecentrum van Europa. We werden ontvangen met een kop koffie en een stroopwafel van Lidl; met echte roomboter. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs is geen loze...

Lees meer