Tijdens MBO studie geld verdienen met werkende webshop


Uitgeverij Sarphati en De Schoolwebwinkel BV starten een samenwerking. Samen zijn ze de enige partij met een lesmethode waarbij de student een webwinkel met online betaalmethoden opzet.

De Schoolwebwinkel geeft concrete invulling aan Ondernemerschap binnen het MBO. Het is geschikt voor handels- en logistieke vakken en/of bij keuzedelen zoals Ondernemerschap en E-commerce.

 

Een écht werkende webshop maken en daarmee geld verdienen. Dat is de kern van het programma, een lesmethode met theorie, praktijk en een gecertificeerde webshop vanuit één digitaal platform.

Wat er verkocht wordt bepaalt de student zelf. Bijvoorbeeld de producten van een lokale ondernemer. De student is verantwoordelijk voor de verkoop, de prijs, de tekst, de foto’s, de reclame en de afhandeling van de bestellingen. Alle ondernemersvaardigheden komen aan bod. Een gedeelte van de winst kan aan een goed doel geschonken worden om de maatschappelijke betrokkenheid van de student en webshop te stimuleren.

De verkopen vanuit De Schoolwebwinkel zijn vrijgesteld van BTW. Alles op technisch-,financieel- en juridisch gebied is geregeld. Hetgeen geleerd wordt kan direct worden ingezet in de praktijk. Zo kan een student onder de vleugels van school goed leren hoe alles werkt met betrekking tot een webwinkel. Op verzoek kan de webshop later worden losgekoppeld zodat de student zelf als ondernemer verder gaat!

Het totaalpakket van webshop en lessen kan bij Sarphati worden besteld. Scholen die dit schooljaar het product aanschaffen profiteren van een hoge korting.

Meer informatie is te vinden op:
https://www.uitgeverij-sarphati.nl/de-schoolwebwinkel/

Storesafari Luxemburg

Storesafari Luxemburg

Donderdag 23 mei kwamen de docenten verwachtingsvol aan bij winkelcentrum Massen in Wemperhardt, Luxemburg. Op het oog een doorsnee winkelcentrum, waar we in 24 uur onze gasten gingen laten zien wat deze plaats speciaal maakt. Tom Kikkert nam ons op vrijdag mee in een...

Lees meer
Logistieke Safari

Logistieke Safari

Op donderdag 16 mei 2019 waren we met een groep van 15 docenten op pad in het meest duurzame distributiecentrum van Europa. We werden ontvangen met een kop koffie en een stroopwafel van Lidl; met echte roomboter. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs is geen loze...

Lees meer