Bestel uw producten vanaf nu op de nieuwe webshop van Uitgeverij Sarphati B.V.! In de afgelopen periode is er door het team van Uitgeverij Sarphati B.V. hard gewerkt aan het vormgeven van de nieuwe webshop. Op de nieuwe webshop kunt u nóg efficiënter boeken en licenties bestellen. De nieuwe webshop maakt het bestellen van onze producten eenvoudig. Wij doen er alles aan om uw order zo spoedig mogelijk te leveren. 

Ga naar: www.sarphati-webshop.nl

Let op!
U kunt inloggen met de inlognaam of het e-mailadres die u gebruikte bij het inloggen op de oude webshop.
In verband met veiligheidsoverwegingen is uw wachtwoord komen te vervallen. Om uw account bij de nieuwe webshop te kunnen gebruiken, moet u uw wachtwoord herstellen.

Wanneer u vragen, opmerkingen en/of onduidelijkheden heeft, dan kunt u een e-mail sturen naar: info@uitgeverij-sarphati.nl.

Storesafari Luxemburg

Storesafari Luxemburg

Donderdag 23 mei kwamen de docenten verwachtingsvol aan bij winkelcentrum Massen in Wemperhardt, Luxemburg. Op het oog een doorsnee winkelcentrum, waar we in 24 uur onze gasten gingen laten zien wat deze plaats speciaal maakt. Tom Kikkert nam ons op vrijdag mee in een...

Lees meer
Logistieke Safari

Logistieke Safari

Op donderdag 16 mei 2019 waren we met een groep van 15 docenten op pad in het meest duurzame distributiecentrum van Europa. We werden ontvangen met een kop koffie en een stroopwafel van Lidl; met echte roomboter. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs is geen loze...

Lees meer