Een nieuwe corporate website

In deze drukke periode lanceert de educatieve Uitgeverij Sarphati een nieuwe website.
En dat doen we niet voor niets.

De vorige website is opgezet in 2012. Inmiddels zijn we vier jaar later en is het lesmateriaal sterk doorontwikkeld, het team gegroeid en de merknaam verankerd. Sarphati is een begrip geworden waar, al zeggen we het zelf, je een blij en vertrouwd gevoel bij krijgt.

Doel nieuwe website

Met deze nieuwe website willen we docenten extra tegemoet komen. We laten overzichtelijk zien welke leermiddelen we in huis hebben, zodat u direct weet waar ze aan toe bent. Ook proberen we duidelijk en bondig aan te geven wat wij concreet voor ROC’s betekenen. Ook kunt u zien welke team er voor u klaar staat en persoonlijk contact met hen opnemen.

Kortom, alles is afgestemd om docenten optimaal te ondersteunen bij de zoektocht naar het beste lesmateriaal.

Altijd in ontwikkeling

Net als ons team, blijft deze website in ontwikkeling. Zo komen binnenkort al onze redactieleden, auteurs en andere teamleden op onze teampagina. Mocht u daarom tips of opmerkingen hebben, geef dit dan gerust door aan uw contactpersoon.

Storesafari Luxemburg

Storesafari Luxemburg

Donderdag 23 mei kwamen de docenten verwachtingsvol aan bij winkelcentrum Massen in Wemperhardt, Luxemburg. Op het oog een doorsnee winkelcentrum, waar we in 24 uur onze gasten gingen laten zien wat deze plaats speciaal maakt. Tom Kikkert nam ons op vrijdag mee in een...

Lees meer
Logistieke Safari

Logistieke Safari

Op donderdag 16 mei 2019 waren we met een groep van 15 docenten op pad in het meest duurzame distributiecentrum van Europa. We werden ontvangen met een kop koffie en een stroopwafel van Lidl; met echte roomboter. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs is geen loze...

Lees meer