Op donderdag 16 mei 2019 waren we met een groep van 15 docenten op pad in het meest duurzame distributiecentrum van Europa.
We werden ontvangen met een kop koffie en een stroopwafel van Lidl; met echte roomboter. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs is geen loze belofte. Deze kwaliteit zit niet alleen in de producten, maar ook in de organisatie van de logistiek. Dit mochten we horen en ervaren tijdens deze Logistieke Safari.

Een van de Logistieke uitdagingen legt Lidl graag voor aan de Logistieke Teamleiders en Supervisors van Nederland. Daarom organiseren wij op donderdag 14 november een carrièredag waarop de studenten van harte welkom zijn om hun adviezen te presenteren: 
https://www.uitgeverij-sarphati.nl/carrieredag-lidl/

Het was een leerzame en geslaagde dag! Zie de foto’s voor een sfeerimpressie:

Storesafari Luxemburg

Storesafari Luxemburg

Donderdag 23 mei kwamen de docenten verwachtingsvol aan bij winkelcentrum Massen in Wemperhardt, Luxemburg. Op het oog een doorsnee winkelcentrum, waar we in 24 uur onze gasten gingen laten zien wat deze plaats speciaal maakt. Tom Kikkert nam ons op vrijdag mee in een...

Lees meer
Experience bij Lidl

Experience bij Lidl

Op dinsdag 12 maart 2019 was de excellentieklas van het Drenthe college te gast bij het nieuwste distributiecentrum van Lidl in Oosterhout. Hier leerden zij alles over het ontstaan, de groei, de doelgroep en de marktpositie van Lidl. Ook voerden zij een...

Lees meer