MBO-lesmateriaal

dat u ontzorgt en inspireert

Dit team staat voor u klaar

“Educatieve Uitgeverij Sarphati is geen traditionele uitgever. Het is een team dat met passie alles op alles zet om docenten te ontzorgen en inspireren.” – Gerard Schröder en Elmer Smith

Gerard Schröder

Gerard Schröder

Oprichter - Commercieel Directeur

De centrale positie van de wensen en behoeften van het mbo wordt door mij bewaakt. Sarphati is geen traditionele uitgever, maar een partner op weg naar beter onderwijs.

Elmer Smith

Elmer Smith

Oprichter - Directeur Uitgever

Mijn achtergrond ligt in het retail en het handelsonderwijs. De meeste tijd besteed ik aan aan goed luisteren, vervolgens doorontwikkelen en toetsen of lesmateriaal tot meerwaarde leidt. 

Els van der Leeuw

Els van der Leeuw

Uitgever

Als uitgever werk ik vol enthousiasme aan het (door)ontwikkelen van de leermiddelen van Sarphati. Ik vertaal feedback van docenten naar inhoudelijke aanpassingen, en zorg ervoor dat onze auteurs leermiddelen maken die aansluiten op de actuele beroepspraktijk, de kwalificatiedossiers en examentermen.

Hermen Groothedde

Hermen Groothedde

Accountmanager (regio oost)

Docenten maak ik attent op het unieke aanbod van Sarphati. Mijn uitgangspunt is om docenten te ontzorgen door hen te informeren en wegwijs te maken in het leermiddelenaanbod.

Laura van der Zande-Schiphorst

Laura van der Zande-Schiphorst

Manager Events & Accounts (regio west)

Voor een aantal scholen ben ik het aanspreekpunt voor al hun vragen. Daarnaast organiseer ik de evenementen van Uitgeverij Sarphati. Zie de evenementen agenda hier.

Margreet van der Kleij

Margreet van der Kleij

Uitgeefcoördinator

Als uitgeefcoördinator ben ik de verbindende schakel tussen auteurs, eindredacteuren, opmakers, tekst- en beeldredacteuren. Ik plan, regel en organiseer en zorg ervoor dat de kopij van de auteurs wordt omgevormd tot mooie leermiddelen. Mijn doelstelling is dat de docenten op tijd aan de slag kunnen met leermiddelen van goede kwaliteit.