Retail-Skills Battle 2018

De Retail-Skills Battle 2018 is een landelijke wedstrijd voor mbo’ers van de opleiding verkoper.

Dit jaar vond het evenement plaats op de Veluwe, vlakbij Radio Kootwijk. In deze prachtige locatie op de hei zijn deelnemers de strijd tegen elkaar aangegaan in de jacht op de titel van beste verkoper van 2018.

Dit deden ze door vanuit een zelf ingerichte marktkraam producten te promoten en te verkopen aan een deskundige jury. Deze jury beoordeelde de verkopers op zes essentiële Retail-Skills:

  • Sales-skills
  • Web-skills
  • Presentation-skills
  • Product-skills
  • Business-skills
  • Speaking-skills

De winnaar van deze eerste Retail-Skills Battle is Samim Soltani van Rijn IJssel in Arnhem. Hij scoorde het beste op alle skills. Per skill was er ook een prijs te winnen, de winnaars vind je terug op de foto’s hier onder:

Storesafari Luxemburg

Storesafari Luxemburg

Donderdag 23 mei kwamen de docenten verwachtingsvol aan bij winkelcentrum Massen in Wemperhardt, Luxemburg. Op het oog een doorsnee winkelcentrum, waar we in 24 uur onze gasten gingen laten zien wat deze plaats speciaal maakt. Tom Kikkert nam ons op vrijdag mee in een...

Lees meer
Logistieke Safari

Logistieke Safari

Op donderdag 16 mei 2019 waren we met een groep van 15 docenten op pad in het meest duurzame distributiecentrum van Europa. We werden ontvangen met een kop koffie en een stroopwafel van Lidl; met echte roomboter. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs is geen loze...

Lees meer