Retail-Skills Battle 2018

De Retail-Skills Battle 2018 is een landelijke wedstrijd voor mbo’ers van de opleiding verkoper.

Dit jaar vond het evenement plaats op de Veluwe, vlakbij Radio Kootwijk. In deze prachtige locatie op de hei zijn deelnemers de strijd tegen elkaar aangegaan in de jacht op de titel van beste verkoper van 2018.

Dit deden ze door vanuit een zelf ingerichte marktkraam producten te promoten en te verkopen aan een deskundige jury. Deze jury beoordeelde de verkopers op zes essentiële Retail-Skills:

  • Sales-skills
  • Web-skills
  • Presentation-skills
  • Product-skills
  • Business-skills
  • Speaking-skills

De winnaar van deze eerste Retail-Skills Battle is Samim Soltani van Rijn IJssel in Arnhem. Hij scoorde het beste op alle skills. Per skill was er ook een prijs te winnen, de winnaars vind je terug op de foto’s hier onder:

Experience bij Lidl

Experience bij Lidl

Op dinsdag 12 maart 2019 was de excellentieklas van het Drenthe college te gast bij het nieuwste distributiecentrum van Lidl in Oosterhout. Hier leerden zij alles over het ontstaan, de groei, de doelgroep en de marktpositie van Lidl. Ook voerden zij een...

Lees meer
Succesvolle Talentendag Action 2018

Succesvolle Talentendag Action 2018

Action heeft alle toptalenten uit de retail uitgedaagd om mee te denken in een echte case. Op donderdag 15 november presenteerden de deelnemers hun visie op de online strategie van Action. Daarnaast kregen zij een rondleiding door het distributiecentrum en er was...

Lees meer