Stel uw eigen lesboeken samen uit het materiaal van Uitgeverij Sarphati en combineer dit met eigen lesmateriaal! Vanaf zomer 2016 lanceert de educatieve Uitgeverij Sarphati in samenwerking met huisdrukker Gigaprint een unieke maatwerktool.

Vanaf zomer 2016 heeft Uitgeverij Sarphati in samenwerking met Gigaprint een nieuwe tool voor u beschikbaar: de maatwerktool. Alle hoofdstukken die door Uitgeverij Sarphati zijn uitgebracht stellen wij binnen deze maatwerktool voor u beschikbaar. U kunt met de hoofdstukken van Sarphati op deze manier uw eigen boeken samenstellen.

Zo kunt u bijvoorbeeld hoofdstukken uit diverse boeken samenbrengen in één nieuw boek. U heeft hierbij ook de mogelijkheid uw eigen volgorde te bepalen, eigen lesmateriaal toe te voegen, een eigen titel te maken, de uitvoering te kiezen et cetera. Kortom: ideaal voor maatwerk!

Wilt u meer weten over deze maatwerktool? Neem dan contact op met Gerard Schröder.

 

Succesvolle Talentendag Action 2018

Succesvolle Talentendag Action 2018

Action heeft alle toptalenten uit de retail uitgedaagd om mee te denken in een echte case. Op donderdag 15 november presenteerden de deelnemers hun visie op de online strategie van Action. Daarnaast kregen zij een rondleiding door het distributiecentrum en er was...

Lees meer