Bestel uw producten vanaf nu op de nieuwe webshop van Uitgeverij Sarphati B.V.! In de afgelopen periode is er door het team van Uitgeverij Sarphati B.V. hard gewerkt aan het vormgeven van de nieuwe webshop. Op de nieuwe webshop kunt u nóg efficiënter boeken en licenties bestellen. De nieuwe webshop maakt het bestellen van onze producten eenvoudig. Wij doen er alles aan om uw order zo spoedig mogelijk te leveren. 

Ga naar: www.sarphati-webshop.nl

Let op!
U kunt inloggen met de inlognaam of het e-mailadres die u gebruikte bij het inloggen op de oude webshop.
In verband met veiligheidsoverwegingen is uw wachtwoord komen te vervallen. Om uw account bij de nieuwe webshop te kunnen gebruiken, moet u uw wachtwoord herstellen.

Wanneer u vragen, opmerkingen en/of onduidelijkheden heeft, dan kunt u een e-mail sturen naar: info@uitgeverij-sarphati.nl.

Experience bij Lidl

Experience bij Lidl

Op dinsdag 12 maart 2019 was de excellentieklas van het Drenthe college te gast bij het nieuwste distributiecentrum van Lidl in Oosterhout. Hier leerden zij alles over het ontstaan, de groei, de doelgroep en de marktpositie van Lidl. Ook voerden zij een...

Lees meer
Succesvolle Talentendag Action 2018

Succesvolle Talentendag Action 2018

Action heeft alle toptalenten uit de retail uitgedaagd om mee te denken in een echte case. Op donderdag 15 november presenteerden de deelnemers hun visie op de online strategie van Action. Daarnaast kregen zij een rondleiding door het distributiecentrum en er was...

Lees meer