Een nieuwe corporate website

In deze drukke periode lanceert de educatieve Uitgeverij Sarphati een nieuwe website.
En dat doen we niet voor niets.

De vorige website is opgezet in 2012. Inmiddels zijn we vier jaar later en is het lesmateriaal sterk doorontwikkeld, het team gegroeid en de merknaam verankerd. Sarphati is een begrip geworden waar, al zeggen we het zelf, je een blij en vertrouwd gevoel bij krijgt.

Doel nieuwe website

Met deze nieuwe website willen we docenten extra tegemoet komen. We laten overzichtelijk zien welke leermiddelen we in huis hebben, zodat u direct weet waar ze aan toe bent. Ook proberen we duidelijk en bondig aan te geven wat wij concreet voor ROC’s betekenen. Ook kunt u zien welke team er voor u klaar staat en persoonlijk contact met hen opnemen.

Kortom, alles is afgestemd om docenten optimaal te ondersteunen bij de zoektocht naar het beste lesmateriaal.

Altijd in ontwikkeling

Net als ons team, blijft deze website in ontwikkeling. Zo komen binnenkort al onze redactieleden, auteurs en andere teamleden op onze teampagina. Mocht u daarom tips of opmerkingen hebben, geef dit dan gerust door aan uw contactpersoon.

Experience bij Lidl

Experience bij Lidl

Op dinsdag 12 maart 2019 was de excellentieklas van het Drenthe college te gast bij het nieuwste distributiecentrum van Lidl in Oosterhout. Hier leerden zij alles over het ontstaan, de groei, de doelgroep en de marktpositie van Lidl. Ook voerden zij een...

Lees meer
Succesvolle Talentendag Action 2018

Succesvolle Talentendag Action 2018

Action heeft alle toptalenten uit de retail uitgedaagd om mee te denken in een echte case. Op donderdag 15 november presenteerden de deelnemers hun visie op de online strategie van Action. Daarnaast kregen zij een rondleiding door het distributiecentrum en er was...

Lees meer