MBO-lesmateriaal

dat u ontzorgt en inspireert

Dit team staat voor u klaar

“Educatieve Uitgeverij Sarphati is geen traditionele uitgever. Het is een team dat met passie alles op alles zet om docenten te ontzorgen en inspireren.” – Gerard Schröder en Elmer Smith

[update: deze pagina wordt aangevuld met de andere tientallen teamleden]

Gerard Schröder

Gerard Schröder

Oprichter - Marketing en Sales Manager

Gerard heeft ruime ervaring in de marketing & sales bij diverse educatieve uitgevers. Hij waakt over de centrale positie van de wensen en behoeften van het mbo. Sarphati is geen traditionele uitgever, maar een partner op weg naar beter en excellent onderwijs.

Elmer Smith

Elmer Smith

Oprichter - Uitgever

Elmer heeft een ruime achtergrond in de retail en het handelsonderwijs. Hij besteedt de meeste tijd aan goed luisteren, doorontwikkelen en toetsen of het lesmateriaal tot voldoende meerwaarde leidt.

Laura van der Zande-Schiphorst

Laura van der Zande-Schiphorst

Accountmanager

Als accountmanager zoekt Laura contact met docenten om hen attent te maken op het unieke aanbod van Sarphati. Het uitgangspunt is de docent te ontzorgen door hen te informeren en wegwijs te maken in het leermiddelenaanbod.

Maurits Zuidijk

Maurits Zuidijk

Marketeer

Maurits zet alles op alles om docentenpagina’s, nieuwsbrieven en diverse andere campagnes actueel, gebruiksvriendelijk en relevant te houden.

Hugo de Jong

Hugo de Jong

Assistent uitgever

Hugo is dol op taal. Hij neemt daarom naast secretariële werkzaamheden een deel van de tekstredactie voor zijn rekening. Hij heeft zitting in het projectbureau, dat nodig is om alle lopende projecten te monitoren.